Continúen les accions des dels centres educatius valencians

Malgrat portar un ritme d’activitats molt elevat i d’estar en ple procés de consultes sobre la possibilitat de vaga en el nostre sector, se segueixen produint iniciatives de tot tipus des dels centres públics: Assemblees de centre, tancaments i concentracions: Massamagrell, Foios, València, Bonrepòs,… Informem en particular del Tancament que es produirà el dilluns 23 d’Abril en l’IES Font de Sant Luis de 20 a 23 h. Eixe mateix dia els delegats i delegades de la Junta de Personal aprovarem previsiblement, en reunió oridinària de la Junta, resolucions donant continuitat a la lluita contra les retallades.  • 20,30h Estrena de l’obra “El planeta lliure” a càrrec del Grup CATARSIS ME Teatre
  • 21 h Sopar
  • 22 h Debat – assemblea “Com afecten les retallades a l’educació i a l’estat del Benestar?”

Convidem a participar a la comunitat educativa, veins de la zona i demés en aquesta iniciativa.

Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *