Suport a la Vaga General del professorat de primària Districte Marítim de València

Com ocorre en altres ocasions en les quals es convoquen mobilitzacions generals, s’ha organitzat una Assemblea unitària de treballadors dels centres de Primària del Districte Marítim per a valorar la Vaga General del 29 de Març.

 Amb una assistència de més de 60 persones en representació dels centres CEIP Ballester Fandos, CEIP Blasco Ibañez, CEIP Malva-rosa, CEIP Cavite i CEIP Les Arenes, en l’Assemblea he participat en nom de CCOO del PV, juntament amb un company del STEPV.

Totes les intervencions han donat el seu suport a la Vaga General, valorant el bon moment de les mobilitzacions, la necessitat de continuar la lluita i agraint el nivell d’unitat aconseguit.

Un dels participants a l’Assemblea, Ximo del Col·legi Cavite ens convida a la VAGA
Tots els centres s’han portat cartells i fullets per a fer-les arribar a la gent que no ha pogut assistir. Diverses persones han recordat que molts dels que no han vingut a l’assemblea també seguiran la vaga. 


Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Un comentario

  1. Gràcies companys en nom de tots els treballadors, que honestament hem lluitat per millorar les condicions de treball, que honestament hem tractat de donar el millor de nosaltres mateixos essent professionals compromesos, cadascú en la nostra branca, que honestament ens havem enfrontat a les dificultats amb moltes ganes de treballar.

    Faré la vaga perquè crec que el repartiment dels beneficis i de les despeses del passat no pot ser més injust, perquè no poden pagar sempre els mateixos la satrapía dels nostres governants, perquè no estic d’acord amb el decret de reforma laboral,perquè no estic d’acord en la des-inversió en tots els serveis públics bàsics (educació, sanitat, serveis socials…),
    Faré la vaga perquè és una manera més, juntament amb tots els treballadors i treballadores, de manifestar que no estem d’acord.
    Carme Planells

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *