Col·legi número 10 de Torrent Ja!

Es compleixen 6 cursos de l’inici de les classes en els barracons del col·legi número 10 de Torrent. Dilluns passat 12 de Desembre vam estar fent una visita sindical a alguns dels centres de la localitat. En tots ells ens van comentar la necessitat de la construcció del nou col·legi públic, fins i tot del que faria el número 11, davant la quantitat d’alumnat. En moltes de les classes d’Infantil de 3 anys estan a 26 alumnes/as. 

El passat 30 de Novembre el mateix President de la Generalitat Alberto Fabra va estar a Torrent inaugurant la Universitat Catòlica. En aquesta mateixa trobada va estar present el Conseller d’Educació Ciscar. Segons hem pogut saber, en un moment determinat es va dirigir a alguns membres d’equips directius dels centres educatius per a assegurar-los que la construcció del número 10 estava molt pròxima.


Mentre Fabra i Ciscar inauguren nous aularis de la Universitat Catòlica, la comunitat educativa segueix reivindicant que el CEIP número 10 isca urgentment dels barracons a un edifici digne.Acudim tots i totes a la mobilització per l’escola pública del proper 21 de Desembre.


Resposta del Sindic de Greuges a les queixes del AMPA del número 10 de Torrent aqui.
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Un comentario

  1. Adjudican las obras en siete colegios de la Comunitat para eliminar 95 aulas provisionales
    Los centros son el IES nº3 de Dénia y los colegios CEIP Benadressa de Castellón, CEIP nuevo nº4 de Benicarló, CP Nº10 de Torrent, CEIP San Francisco de Borja de Gandia, CEIP el Acequión de Torrevieja y CEIP Castell del Pop de Murla

    http://www.lasprovincias.es/20111225/comunitatvalenciana/comunitat/adjudican-obras-colegios-comunitat-201112251258.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *