Pintades reivindicatives a les portes dels Instituts de Mislata

 A principi d’aquest curs han aparegut una sèrie de pintades reivindicatives en les entrades o voltants dels Instituts de Mislata.
Publique una sèrie de fotos d’algunes de les pintades que han aparegut en els voltants de diversos centres educatius públics de la localitat de Mislata. Almenys estan a les portes de l’IES La Moreria, IES Martí Soler i el IFP Plà del Quint.
 Pintada a les portes de l’IES La Moreria
En la majoria de casos es tracta de pintades que representen la silueta d’una persona assassinada amb la llegenda «educació» al costat. Són anònimes, però han aparegut de manera significativa precisament aquest curs carregat de retallades en l’educació pública i amenaces de privatització.

       

Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *