Donem suport a la comunitat educativa del CEIP Ausias March de Mislata

125 famílies sense menjador escolar al CEIP Ausiàs March de Mislata. Desenes de xiquets i xiquetes porten 9 anys consecutiu sense poder entrar al menjador escolar del centre.

La FE CCOO PV va plantejar a l’Administració la urgència de la situació, que en un context de crisi agreuja laIMG_1905 realitat de moltes famílies de Mislata. La comunitat educativa, l’AMPA, l’equip directiu i l’Ajuntament de Mislata venen mantenint reunions amb la Direcció Territorial per tal d’agilitzar la construcció del nou menjador. També des de CCOO hem demanat pel projecte i pel pressupost assignat.

L’administració s’ha compromès a tindre preparat el projecte per a que les obres estiguen acabades per a 2016. Des de la comunitat educativa estarem vigilants per que siga una realitat.

Mentre, la FE CCOO PV anima a la comunitat educativa de Mislata a solidaritzar-se amb el CEIP Ausiàs March, a mostrar el suport duguent les xapes que ha preparat l’AMPA del col·legi, participant en les accions simbòliques que convoquen els pares i mares del col·legi, i difonent la recollida de signatures en

Change.org

 

Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *