Des dels coles de Mislata en defensa l’escola pública

Durant les darreres setmanes de gener i les primeres de febrer de 2013 hi ha hagut una sèrie d’assemblees, tancaments i reunions als centres educatius públics de Mislata que ens transmet la impressió de que també ací hi ha algun tipus de resistència als atacs del neoliberalisme als serveis públics.


Al CEIP Jaume I

He convocat en nom de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV Assemblees a diversos centres: a l’IES La Moreria l’assistència va ser nombrosa com sempre i la preocupació del professorat anava al voltant del districte únic i de com això podia influir negativament al centre. Al CEIP Jaume I va acudir algun mestre del CEIP Amadeo Tortajada, i l’assemblea es va centrar més en les retallades en el cos de mestres i valorar quants treballadors/es es perdrien al cole de cara al curs vinent. L’Assemblea de l’IES Moli del Sol va estar més centrada en la valoració de la LOMCE. I a l’Assemblea al CEIP Mestre Serrano va acudir la totalitat del Claustre, valorant-se la pèrdua de drets dels darrers anys i la necessitat de la mobilització.


Junt a les assemblees sindicals als centres, cal ressaltar l’organització de la Coordinadora de professorat de Mislata (a la qual també venen mares i pares) que ja està preparant iniciatives per a la localitat: tancaments, xerrades i accions al carrer.

reunió de la Coordinadora de professorat de Mislata

També cal informar de la presència d’un grup de CCOO PV actiu a la zona. De quan en quan quedem per a dinar, fer convivència i organitzar-nos.


Entrant a l’IES La Moreria

Mantindrem la informació i la coordinació de la comunitat educativa d’una localitat que manté viu un fil de lluita per la justícia i allò públic.

Video de MislataTelevisió informant dels tancaments als IES de Mislata

Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *