Per què he de fer vaga el 9 de març?

Avui treballem més hores i amb més alumnes.

Amb salaris que han vist minvat el seu poder adquisitiu entre un 18 i un 21%. Amb taxes de temporalitat que superen el 20% a nivell estatal i un 25% a nivell de País Valencià. I amb milers de companys i companyes menys (30.000 docents menys en la pública a nivell estatal; 4.500 en la universitat; 6.000 menys entre el personal de serveis educatius i complementaris; 3.500 entre el persona d’administració i serveis de la universitat).

Aqui tens més raons per fer vaga el 9 de març

cartell estatal de la vaga del 9 de març

 

cartell de País Valencià de la vaga del 9 de març

Animem els claustres que vagen preparant l’ambient de les comunitats educatives per tal que la jornada de vaga del pròxim 9 de març siga un èxit i tornar a dir alt i clar que defensem sense reserves el dret a l’educació des d’infantil a la universitat, que la comunitat educativa continua en resistència a la LOMCE i al seu model educatiu, i que cal revertir les retallades educatives.

Davant la importància de la convocatòria i per tal de garantir el dret a la informació sindical, vos anime a que:
 
    1.- Feu arribar als vostres claustres la informació sobre la convocatòria de vaga que us arribe per correu electrònic o ordinari
2.- Si voleu una assemblea al vostre centre contacteu amb el vostre delegat o delegada de CCOO. El meu correu és pau.diaz@pv.ccoo.es  
 

Continuem fins derogar la LOMCE i revertir les retallades

 

Enlace para bookmark : Enlace permanente.

3 comentarios

 1. Gràcies Néstor pel teu comentari.
  Aquesta vaga Si està acompanyada per families i alumnat, en concret per la Plataforma per l’Ensenyament públic (la estatal i la de País Valencià), de fet eixa és una raó per a animar-nos a convocar-la com a sindicat de classe.
  Pel que fa a la necessitat de accions més contundents, en això coincidixc amb tú. Crec que cal mobilitzar-se tot l’any, no només un dia de vaga a l’any: en cada centre la gent a de montar assemblees, en cada barri constituir una plataforma per l’escola pública, etc. Calen vagues o manifestacions o el que siga, i en cada moment una cosa.

  salut

 2. La sensació que em dóna aquesta vaga és que «toca fer-la», no que estiga inclosa en un calendari més radical de mobilitzacions. Fer una vaga a l’any no soluciona res. Hem perdut molt de poder adquisitiu i aquesta ha de ser una de les reivindicacions més importants. A més, el cost de la vaga sempre recau en nosaltres, el professorat, amb la pèrdua del sou d’un dia i la part proporcional de pages extres i vacances, mentre que les reivindicacions de la vaga haurien d’estar acompanyades de forma clara de les famílies i de l’alumnat. Calen accions més contundents.

 3. Carlos Domínguez

  El/la Filla del Treballador/a a la Universitat Publica i de Qualitat. La FP Publica i Eficient en el mercat laboral. Una cuestió de Clase Obrera

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *