Valoració resultats centres de VALÈNCIA dels que soc permanent:

Centres als quals fem referència: IES ISABEL DE VILLENA, CEIP MALVARROSA, CEIP BALLESTER FANDOS, CEIP CAVITE, CEIP VICENTE BLASCO IBAÑEZ, CPUFPA MALVARROSA, , IES RAMON LLULL, CEIP VICENTE GAOS, CEIP GARCIA LORCA, IES CABANYAL, CEIP NUESTRA SRA CARMEN, CEIP MARE NOSTRUM, IES SERPIS, CEIP JAIME I, CEIP SAN PEDRO, IES SOROLLA, CPUFPA CENTRO SOCIAL GRAO, EEI CENTRO SOCIAL GRAO, CEIP SERRERIA, CEP AIORA, EEI LES RONDALLES

El context global és alta abstenció i d’un fort avanç del STE, un enfonsament de CSIF, UGT i ANPE (aquest últim menys), i una baixada de CCOO.

No obstant açò en aquests centres educatius públics de València, en els quals sóc permanent sindical, i que corresponen més o menys a la zona del Marítim (Malva-rosa, Cabanyal) i part dels barris al voltant de Blasco Ibáñez, CCOO no solament no ha baixat sinó que ha pujat lleugerament. En concret hem pujat un 5%. El STE puja 4% (encara que perd 3 vots), mentre que CSIF i UGT retrocedeixen, i ANPE es manté.

Valoracions:

–              Els resultats no estan desagregats per primària i secundària a causa de la composició de les meses, però presumisc que la presència de CCOO és més significativa de nou en secundària que en primària. I ANPE i STE al contrari, millor en primària que en secundària. De fet en la mesa que votaven dues IES grans (Serpis i Sorolla), el vot va ser majoritari per a CCOO amb el 40%.
–              Els resultats demostren que es pot fer sindicalisme de classe en els barris obrers del Marítim i avançar posicions en un context de retallades.

Resultats Eleccions Sindicals 2014
ANPE
CC OO-PV
CSI-CSIF
FETE-UGT
STEPV-IV
USO
Centres VALENCIA
19
97
37
21
123
4
6%
32%
12%
7%
41%
1%
Resultats Eleccions Sindicals 2010
ANPE
CC OO-PV
CSI-CSIF
FETE-UGT
STEPV-IV
USO
Centres VALENCIA
22
95
58
39
126
6
6%
27%
17%
11%
36%
2%


Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *