Qui sóc?

Aquest és el bloc de Pau Diaz, permanent sindical de la Federació d’Ensenyament de CCOO del PV. He participat en diversos col·lectius socials des de fa anys. Especialment vinculats a les lluites de base i de barri. Entre  altres en Amics de la Malva i en Ràdio Malva.

Soc permanent sindical des de fa uns 5 anys, dedicant-me fonamentalment a l’acció sindical. Actualment sóc el Secretari de Comunicació de la Federació d’Ensenyament de CCOO del PV.
Vull fer arribar noticies d’allò que passa a alguns centres educatius públics de L’Horta. La meua intenció amb aquesta iniciativa és donar a conèixer l’acció sindical que realitze habitualment:

– Què està passant en molts centres educatius públics valencians
– Quins respostes estem donant els sindicats i els propis treballadors afectats
– Quines iniciatives es porten en defensa de l’escola pública

Crec imprescindible REIVINDICAR EL SINDICALISME DE BASE en uns temps en els quals el poder dominant qüestiona que els treballadors i treballadores ens puguem organitzar per a la defensa dels nostres interessos. A més crec que és necessària la CRITICA CONSTRUCTIVA de la marxa del sindicalisme actual.

Pots seguir-me en Facebook o en el Twitter
Amb el desig, de fer més propera i coneguda l’acció sindical en defensa de l’escola pública i els seus treballadors i treballadores.

 
Sóc Permanent sindical a centres educatius públics de les següents localitats:
– Meliana
– Mislata
– Foios
– Alboraia
– Tavernes Blanques
– Rafelbunyol
– València ciutat.
– I més…
Amb aquest mapa de Facebook et pots fer una idea d’on treballe:

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *